Dragii mei cititori!

Vă doresc în noul an să pășiți cu dreptul, să aveți parte de bucurie, fericire în suflet, pace în casă și fie ca toate dorințele să vi se împlinească!

59124_395627630513442_943770428_n

Advertisements

About Elena Druță

Sunt studentă la facultatea de medicină veterinară din cadrul USAMV Iași. Textele de pe acest blog se află sub protecția legii drepturilor de autor. View all posts by Elena Druță

5 responses to “Dragii mei cititori!

 • distandi

  Și eu îți doresc un an mai bun, vulpițo! Cu multă imaginație și vise frumoase împlinite, cu bucurie și emoții și nu în ultimul rând cu sănătate și zâmbete! Îți doresc să trăiești mai intens anul care va veni și să te apropii mai mult de natură. Te îmbrățișez! Diana S. (distandi)

  • Elena Druță

   Diana, nu te-am mai văzut de ceva timp… mulțumesc pentru urare, îți doresc, la fel, numai bine și vise împlinite în noul an!

   • distandi

    Am fost extrem de ocupată cu noul loc de munca…n-am avut timp și nici chef să mai scriu ceva…Am mai trecut pe aici, pe la tine, dar fără să spun nimic, ce-i drept. Anul ce vine voi găsi timp. Pentru tot ceea ce-mi place să fac. Nu numai pt arheologie. Mă gândeam că poate la un moment dat ne vom întâlni în Iași. Eu vin la crusuri vinerea și sâmbăta, poate în 2015 vom putea să ne întâlnim la mijloc de primăvară, în mijloc de grădină botanică. Cine știe? Poate voi scrie pe blogul meu despre întâlnirea mea cu o vulpe de scorțișoară…
    Încă o urare: mult succes în tot ceea ce-ți propui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: