Adaugă titlu aici

IMG_20140501_193737Și în sfârșit, liniște. O liniște adâncă, ca o briză de mare ce a rămas undeva acolo, într-o vacanță ce a durat cât o viață. Și parcă mai aud, undeva pe fundal, strigătul asurzitor al pescărușilor.

Când te aștepți cel mai puțin, în viață apare un eveniment sau ceva ce te schimbă radical pentru cteva zile, poate săptămâni, sau poate, pentru toată viața. Ceva ce vine de nicăieri, se îndreaptă tot spre nicăieri, și totuși lasă o dâră de melancolie în sufltul tău; de fiecare dată când vei reveni, vei vedea acel cer înstelat, valurile reci lovind nisipul de mai, încă nepregătit pentru sezon.

Liniștea de astăzi nu seamănă deloc cu una de înaintea furtunii, nu, deloc; e o liniște plină de un dor timpuriu după un timp ce nu va mai fi recuperat niciodată; chiar dacă voi mai merge acolo, cu aceiași oameni, cu aceleași 10 ore obositoare pe tren, cu același entuziasm… totul va fi altfel, și marea, și nisipul, și pescărușii, și oamenii.

 Ce tristă e amintirea unei fericiri întâmplate ca un miracol!

About Elena Druță

Sunt studentă la facultatea de medicină veterinară din cadrul USAMV Iași. Textele de pe acest blog se află sub protecția legii drepturilor de autor. Vezi toate articolele lui Elena Druță

2 responses to “Adaugă titlu aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: