Să fii sus pe toc și să nu cazi

kitten botine wedge laceNu, nu este vorba despre melodia ce parazitează de ceva timp toate posturile de radio. Este vorba despre o pereche superbă de botine de la Kitten, pe care le poți comanda de  pe www.officeshoes.ro. Deși febra pantofilor aranjați pe culori în dulapul neîncăpător nu mă bântuie, prezența acestor botine în arsenalul meu de domnișoară modernă mi-ar însenina foarte multe ținute.

De ce aceste botine? Pentru că arată bine, fiind potrivite atât pentru o plimbare romantică pe malul lacului, asortate cu o rochie vaporoasă de primăvară, cât și ideale cu o pereche de blugi și o cămașă pentru a sparge monotonia unei zile în oraș. Având și o culoare practică, negru, botinele nu par a fi deloc banale, având acel toc ferm, ce demonstrează că pe lângă aspectul estetic, sunt și comode.

Fiind o pereche de botine ce pot fi asortate aproape cu orice, fie cu un look mai feminin, sau mai rock, mai adolescentin sau mai sobru,  sunt potrivite pentru tot felul de ocazii, ceea ce le face multifuncționale. Materialul din care sunt făcute, pielea sintetică, se potrivește cu aproape orice fel de stofă, iar tocul conferă acel aer de comoditate și stabilitate, datorită formei și culorii.

Aceste botine pot fi purtate practic cu orice, conferind oricărei ținute un element chic, ”urcând” posesoarea pe tocuri de pe care e cam imposibil să cazi. 🙂 Tu ce ți-ai alege de pe www.officeshoes.ro ?

logo-officeshoes

Câteva exemple de ținute (imagini găsite pe tumblr):

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

About Elena Druță

Sunt studentă la facultatea de medicină veterinară din cadrul USAMV Iași. Textele de pe acest blog se află sub protecția legii drepturilor de autor. Vezi toate articolele lui Elena Druță

2 responses to “Să fii sus pe toc și să nu cazi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: