ScinapseRo – Lumea pe înțelesul tuturor

Astăzi un prieten mi-a arătat un filmuleț de pe youtube. Aparent, cerul are culoarea albastră, sau, mai bine zis, îl vedem noi albastru datorită lungimii de undă. O explicație foarte simplă, logică, și totodată, puțini ar fi acei oameni ce ar putea răspunde unui copil la întrebarea ”mami, de ce cerul este albastru?”.

ScinapseNavigând puțin pe chanalul ScinapseRo, am descoperit mai multe filmulețe, la fel de interesante, în care găsești răspunsuri la întrebări precum ”De ce avem anotimpuri?”, ”De ce nu mai este Pluto o planetă?”, ”Există viață pe alte planete?” și altele. Deși filmulețele sunt foarte interesante, mă miră faptul că au puține vizionări, deoarece  realizarea lor presupune multă muncă – cel puțin, judec după aspect și după modul în care este prezentată informația.

Mai multe informații despre Ovidiu, vocea din spatele filmulețului:

Vă invit să treceți în vizită pe la ScinapseRo pe youtube, iar pentru a fi la curent cu apariția de noi episoade, ScinapseRo are și o pagină de facebook. Haideți să înțelegem împreună lumea din jur… într-o formă accesibilă și animată!

Anunțuri

About Elena Druță

Sunt studentă la facultatea de medicină veterinară din cadrul USAMV Iași. Textele de pe acest blog se află sub protecția legii drepturilor de autor. Vezi toate articolele lui Elena Druță

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: