ScinapseRo – Lumea pe înțelesul tuturor

Astăzi un prieten mi-a arătat un filmuleț de pe youtube. Aparent, cerul are culoarea albastră, sau, mai bine zis, îl vedem noi albastru datorită lungimii de undă. O explicație foarte simplă, logică, și totodată, puțini ar fi acei oameni ce ar putea răspunde unui copil la întrebarea ”mami, de ce cerul este albastru?”.

ScinapseNavigând puțin pe chanalul ScinapseRo, am descoperit mai multe filmulețe, la fel de interesante, în care găsești răspunsuri la întrebări precum ”De ce avem anotimpuri?”, ”De ce nu mai este Pluto o planetă?”, ”Există viață pe alte planete?” și altele. Deși filmulețele sunt foarte interesante, mă miră faptul că au puține vizionări, deoarece  realizarea lor presupune multă muncă – cel puțin, judec după aspect și după modul în care este prezentată informația.

Mai multe informații despre Ovidiu, vocea din spatele filmulețului:

Vă invit să treceți în vizită pe la ScinapseRo pe youtube, iar pentru a fi la curent cu apariția de noi episoade, ScinapseRo are și o pagină de facebook. Haideți să înțelegem împreună lumea din jur… într-o formă accesibilă și animată!

Advertisements

About Elena Druță

Sunt studentă la facultatea de medicină veterinară din cadrul USAMV Iași. Textele de pe acest blog se află sub protecția legii drepturilor de autor. View all posts by Elena Druță

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: