Despre ideal

Nu te panica! Textul tău este aici 😀

About Elena Druță

Sunt studentă la facultatea de medicină veterinară din cadrul USAMV Iași. Textele de pe acest blog se află sub protecția legii drepturilor de autor. Vezi toate articolele lui Elena Druță

8 responses to “Despre ideal

 • Vlad

  Bune argumente. Bine punctat. Recent am avut o lucrare de control cu un text argumentativ despre ideal şi constat că puteam să fiu mai clar :-?.

 • Ursuletul de cacao

  Pe de o parte in mentalitatea simplista a unei anume vulpi de scortisoara este surprins idealul omului „simplu” ce doreste doar a realiza ceva, doar a-si gasi pacea, rostul in aceasta lume.
  Pe de alta parte, cand idealul se transforma in aspiratie, cand acest lucru devine motivatia unei persoane de a privi lumea cu caldura si intelegere, un ideal ce „modeleaza” activ perceptiile individului, atunci se creeaza o trecere spre o alta etapa a existentei, o etapa delimitata de romantism in care puterea gandului domina nevoile materialiste ale omului. Atingerea acestui „ideal” nu va fi niciodata posibila in conceptia „omului de geniu”.

  • Vulpea de scorțișoară

   Un anumit ursuleț de cacao judecă mentalitățile altora după un eseu. Interesant 🙂

   • Ursuletul de cacao

    un anumit ursulet de cacao nu este zeu pentru a judeca muritorii de pe internet ci doar a dorit a da o tenta joviala completarii sale. chintesenta este ca idealul exista doar la nivel de gandire, el fiind un concept filozofic.

   • Vulpea de scorțișoară

    Știi, ești interesant. Pentru muritori de pe net, cum ziceai. Jovialitatea este binevenită. Și da, idealul este un concept filozofic. Dar articolul respectiv este un eseu tip SII pentru bac – deci este un exercițiu și… cam atât.

 • Ursuletul de cacao

  nu aveam de unde stii aceste detalii. pur si simplu mi-au cazut ochii peste acest articol in timpul unei sesiuni de web surfing. in schimb trebuie sa recunosc faptul ca oarecum ma bucura atitudinea ta. iti urez succes la examenul de bac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: